theplumbingparts new for your bathroom shop now collection modern collection theplumbingparts smart for small bathrooms shop now collection room planning theplumbingparts turn your a wellness oasis shop now collection bathroom into

Choose Category You’re Interested In

Lorem Ipsum Dolor sit Amet
[product_categories orderby=”” order=”” columns=”6″ hide_empty=”6″ ids=”34, 36, 35, 38, 39, 37″]

New Catalogue 2016

New Products

Ut Wisi Enim ad Minim
[featured_products per_page=”4″ columns=”4″ orderby=”” order=””]

Tål vintern i Gällivare

”Strax före årsskiftet 2011/12 köpte vi ett Wirehus, storlek L. Det används mest som lagerutrymme i företaget. Huset, som jag hittade via Internet, kändes som en stabil, vettig konstruktion, hållbart mot väder och vind. Dessutom ser det bra ut. Jag vet att det finns billigare på marknaden, men de verkar inte hålla måttet. Trots 15 – 20 minusgrader monterade vi lätt huset, som anlände på rätt tid, komplett med alla delar. Mina erfarenheter är hittills bara positiva av huset och leverantören och vi rekommenderar gärna båda.”

Mikael Uusitalo, Upkin AB, Gällivare
Mikael UusitaloUpkin AB, Gällivare

Stabil och bra

”Sommaren 2011 köpte vi ett Wirehus, 8 m långt och 3,6 m högt, efter att ha sett en annons i en husbilstidning. Tack vare modulsystemet passade det perfekt för vårt behov. Huset ska nu ställas på en träram med jordankare. Det hämtades hos Jarex i Lindesberg och monteringen var enkel tack vare god passform – prickfritt i första försöket. Vintern 2011/12 var snörik, men vi behövde bara puffa lite på taket (inifrån) vid ett tillfälle för att slippa snötyngden. Konstruktionen är stabil och bra med en rejäl presenningsduk (till skillnad mot vad vi hade tidigare). Vi rekommenderar gärna Wirehus när vi träffar andra husbils- och husvagnsägare.”

 

Allan F., Tärnaby
Allan FTärnaby

Även för bilen

”Vårt garage räcker bara för en bil. Så till frugans bil skaffade vi ett lagom stort Wirehus, någon gång runt 2007. Det står på tomten, bredvid villan. Det var oerhört lätt att montera: Allt passade, allt fanns med, markförankringen var enkel och konstruktionen gedigen. Det bästa med Wirehus är att det är underhållsfritt, med bara en enkel avtvättning efter vintern. Jo, jag har redan rekommenderat Wirehus till många andra.”

 

Ervin Liszka, Trångsund
Ervin LiszkaTrångsund

ULTIMAT SKYDD

Är du trött på snöslask och vatten på garagegolvet? Behöver du ett golvskydd mot hårda dubbar?

Learn more

Our Partners

Ut Wisi Enim ad Minim
Partner 1
Partner 2
Partner 3
Partner 4